Webshop åben 24/7 – afsendes pakker dagligt! Leveringstid er 1-5 hverdage i nogen tilfælde kan levering af varer tage op til 14 dage.

Havekomfur “LIMA”

Tekniske specifikationer:
Dimensioner: 50x33cm
Samlet højde: ca. 108 cm
Materiale tykkelse: 1,5 mm
Vægt: ca. 20 kg
Materiale: naturstål

2.493,75 kr.

“HAND MADE” HØJ KVALITET AF PRODUKTET, LAVET I POLEN

Produkt beskrivelse:
Vores havekomfur hjælper dig med at skabe en utrolig atmosfære både i din have og i weekendture væk hjemmefra. Takket være sin massive struktur lavet af et tykt metalplade opvarmes ovnen hurtigt til høje temperaturer og giver samtidig sin varme til omgivelserne; som et resultat kan du komfortabelt varme dig selv ved at stå tæt på det. Ovnens kant er skåret ud af et tykt stålplade med en CNC-laser. Mens du laver ild, vil du se en unik og uforlignelig glød af ild komme ud af ovnen, og den faldende skygge vil skabe en behagelig atmosfære.
Ovnens lys og varme bestemmer det centrale punkt i din have og skaber en unik, hyggelig atmosfære. En komfur svarende til havenes dekorationer vil desuden berige området og give det stil og elegance.
Hele strukturen er meget stabil og fast. Alle elementerne er svejset sammen; som et resultat er der skabt et utroligt stabilt produkt. Ovnen har et bredt skorstensudløb, der evakuerer gasser, mens du bruger ovnen. Det er også muligt at bruge ovnens øverste panel til madlavning og stegning. Til dette formål kan du bruge en gryde, en gulaschgryde eller en simpel gryde.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.