Handelsbetingelser og privatlivspolitik

  1. Indledning
  2. Bestilling af varer
  3. Priser og betaling
  4. Levering
  5. Fortrydelsesret
  6. Reklamation
  7. Klager
  8. Personoplysninger og cookies
  9. Montering

 

  1. 1Indledning

Disse e-handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på Guard4You.dk

  1. Bestilling af varer

Hos Guard4You kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Alle priser på websitet er inkl. moms og afgifter.
Når du har bestilt en vare hos Guard4You, vil du modtage en automatisk genereret ordrebekræftelse. Denne er for at tilkendegive at vi har modtaget din ordre. Skulle der være problemer med din ordre (udsolgte, udgåede varer m.m.) vil du normalt få besked indenfor 24 timer.

.
3. Priser og Betaling

Guard4You modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard, JCB, Union Pay, Dinners/Discover, MobilPay, Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

Guard4You krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster som led i et køb, er korrekte

Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms (25 %).

  1. Levering

Varer bestilt på vores webshop leveres udelukkende i Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne, medmindre andet er skriftligt aftalt pr. e-mail.

Vores til enhver tid gældende fragtgebyrer er tilgængelig via vores hjemmeside eller kan oplyses på forespørgsel.

Alle varer sendes med Bring/Post Nord som pakkepost. Fragtomkostningerne afhænger af produktets vægt, og fragten kan ses ved at lægge et produkt i kurven og gå “til betaling”.

  1. Fortrydelsesret

Ifølge gældende lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du vælger at fortryde et køb, bedes du først kontakte os pr. e-mail. Når købsfortrydelse er blevet registreret, skal du blot returnere varen.

Returnerede varer skal være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi.  

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Vi anbefaler, at du altid anfører dit ordrenummer i meddelelsen om fortrydelse for at undgå fejl og forsinkelser. Dette er dog ikke et krav.

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os på adressen angivet nedenfor uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du havde fortrydt købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb.

Guard4You dækker fragtomkostningerne forbundet med returnering af varen, hvilket dog er betinget af, at du retter henvendelse til Guard4you og følger de efterfølgende modtagne instruktioner om, hvorledes pakken sendes tilbage til Guard4you. Opfyldes denne betingelse ikke, skal du selv bære omkostningerne forbundet med returnering af varen, medmindre vi har leveret varen til dig ved en fejl, eller hvis varen ved modtagelsen var beskadiget eller defekt. Vi har ikke mulighed for på forhånd at angive prisen for returforsendelsen, da dette bl.a. afhænger af varens vægt samt valg af transportør mv.

Hvis varen sendes retur, skal den være pakket forsvarligt, og du bedes venligst vedlægge en kopi af meddelelsen om fortrydelse og/eller angive ordrenummeret på pakken. Derudover vil det lette ekspeditionen, hvis du vedlægger et udprint af den PDF, som var med i mailen, du modtog omkring din retursag.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Pakkecenter

Returnerede varer skal være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi.   

For at modtage hele købsbeløbet retur må du afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

BEMÆRK: Dit krav på tilbagebetaling omfatter ikke eventuelle gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt til indløser.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


  1. Reklamation

Guard4You yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Du skal reklamere snarest muligt og altid inden for rimelig tid efter, at du er blevet opmærksom på fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du reklamerer over en vare, skal du skriftligt beskrive manglen/fejlen og vedlægge en kopi af din faktura, som du har modtaget på e-mail. Vi anbefaler at du vedlægger et udprint af den PDF, som var med i mailen, du modtog omkring din reklamationssag, da det letter sagsbehandlingen, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Hvis din reklamation er berettiget (varen er mangelfuld), kan du enten få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation, og (rimelige) fragtomkostninger refunderes til dig.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Varen sendes til:

Postboks

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Backup af dine data er yderst vigtig, da vi både ved returnering og reparation af varer samt ved installation af nyt hardware i de fleste tilfælde sletter alt indhold på maskinen/komponenten.

Hvis du på eget initiativ iværksætter tiltag for at udbedre en mangel, refunderer Guard4You ikke disse udgifter og din reklamationsret kan desuden bortfalde.


  1. Klager

Hvis du ønsker at klage over dit køb, kan du skrive til os via e-mail: info@guard4you.dk


  1. Personoplysninger

Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven.  Vi foretager registreringer af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer til dig.

Personoplysningerne registreres hos Guard4You og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger afgivet til Guar4You.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

  1. Montering
  2. I forbindelse med afgivelsen af din ordre, har du mulighed for at tilkøbe montering af din vare. Priserne og vilkårene for tilkøb af montering efterspørges pr. e-mail.
  3. Guard4You tilbyder montering i Danmark, undtagen Grønland og Færøerne. Montering leveres kun til brofaste øer.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.