Webshop åben 24/7 – afsendes pakker dagligt! Leveringstid er 1-5 hverdage i nogen tilfælde kan levering af varer tage op til 14 dage.

220 cm Premium Stativ “TIPI” med 2 rustfrit stålrist 80 cm (70)+ 40 cm

Tekniske specifikationer:
Højde på Cook King stativgrill: ca. 220 cm
Diameter af Cook King gitterstang: 40cm + 80cm (70)
Tykkelsen på Cook King gitterstænger: 4 mm
Cook King grillrist materiale: rustfrit stål
Vægt: ca. 19,5 kg
Pulverlakeret stativ: JA
Stativ sammenfoldeligt: ​​JA

2.225,00 kr.2.325,00 kr.

“HAND MADE” HØJ KVALITET AF ARBEJDSMANDSKAB, SKABT I POLEN

Produkt beskrivelse:
Et stativgrill med en højde på 220 cm inklusive riste af ikke-ætsende rustfrit stål er et perfekt produkt til møder med venner i haven. Som en varmekilde til denne grill kan du bruge et lejrbål eller traditionelle kulbriketter. Stativet er pulverlakeret, hvilket øger dets vejrbestandighed. Den massive rist er lavet af tykke materialer, og den kan rumme en stor mængde mad. Det stabile stativ gør det muligt for brugerne at placere grillen på enhver overflade, uanset om den er jævn eller ej. En yderligere fordel ved produktet er, at det hurtigt kan samles og skilles ad samt let transporteres og opbevares, da stativets ben kan foldes i midten. På grund af den nemme regulering af risten er det let at ændre højden, hvorpå den placeres.
Det kan være meget fordelagtigt at have en grill med to riste. Takket være et sådant produkt får du en større grilloverflade. Et yderligere aktiv er muligheden for at grille retter, der kræver en lavere temperatur på den mindre rist, eller lægge færdige retter på den for at forhindre, at de køler ned.

Størrelse

70+40, 80+40

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.