Webshop åben 24/7 – afsendes pakker dagligt! Leveringstid er 1-5 hverdage i nogen tilfælde kan levering af varer tage op til 14 dage.

180 cm Stativ med rustfri stålkrukke

Tekniske specifikationer:
Kapacitet af Cook King gulaschgryde: 10L, 14L
Cook King Goulash potte materiale: INOX rustfrit stål
Låg inkluderet: JA
Stativets højde: ca. 180cm
Pulverlakeret stativ: JA
Stativ sammenfoldeligt: ​​JA
Vægt: ca. 10 kg
Stativ med rulle: JA

1.175,00 kr.

“HAND MADE” HØJ KVALITET AF PRODUKTET, LAVET I POLEN

Produkt beskrivelse:
Denne rustfri gulaschkrukke er designet til dem, der elsker at lave mad i den friske luft. Det er lavet af INOX rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket påvirker dets levetid betydeligt. Derudover er den ikke ætsende og let at rengøre, og den brænder ikke.
I denne gryde kan du tilberede en suppe, en gulasch og forberede mange forskellige gryderetter. Til gryden fastgør vi et låg, der opretholder smagen og lugten af ​​de retter, der er tilberedt indeni, og beskytter det indre af gryden mod eventuelle forurenende stoffer fra ilden. Varmen fordeles jævnt inde i gryden, og temperaturen opretholdes i lang tid. Derfor er vores gryde det bedste værktøj til at forberede en skål til venner og familie.
Gryden har et praktisk håndtag, der letter hængningen af ​​gryden på et stativ. Det er ikke særlig tidskrævende at tilberede retter med vores gryde, og den kulinariske effekt er overraskende med sin smag og aroma. Som en varmekilde til denne gulaschgryde kan du bruge et lejrbål eller traditionelle kulbriketter. Stativet er pulverlakeret, hvilket øger dets vejrbestandighed. Det stabile stativ giver brugerne mulighed for at placere potten på enhver overflade, uanset om den er jævn eller ej. En yderligere fordel ved produktet er, at det hurtigt kan samles og skilles ad samt let transporteres og opbevares, da stativets ben kan foldes i midten. Imponerende ornamenter inklusive smedede elementer gør denne gulaschgryde med stativ til en fest for øjnene. Det er vigtigt, at en spil er svejset fast på det ene ben på stativet. Det har et tandhjul, der blokerer det hængende produkt i enhver højde. Takket være den konstante koordinering af kædeblokaden kan du sikkert bruge grillsættet uden at skulle frygte, at risten, gryden eller wok, der er fastgjort til kæden, pludselig kan glide ned.

Størrelse

10L, 14L

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.