Webshop åben 24/7 – afsendes pakker dagligt! Leveringstid er 1-5 hverdage i nogen tilfælde kan levering af varer tage op til 14 dage.

180 cm trefodsstativ med spole

Tekniske specifikationer:
Samlet højde: ca. 180cm
Vægt: ca. 6,5 kg
Pulverlakeret stativ: JA
Stativ sammenfoldeligt: JA
Stativ lavet af: naturstål
Stativ med rulle

971,25 kr.

Technical specifications:
Total height: ca. 180cm
Weight: ca. 6,5kg
Powder-coated tripod: YES
Tripod foldable in half: YES
Tripod made of: natural steel
Tripod with reel

“HAND MADE” HØJ KVALITET AF ARBEJDSMANDSKAB, SKABT I POLEN

Produkt beskrivelse:
Et stativ til grill, gryder og wok med en højde på 180 cm giver dig mulighed for at forberede aromatiske retter. Kombineret med en rist, en gryde, en wok og specielle kæder udgør det et ideelt grillsæt. Stativet er pulverlakeret, hvilket beskytter det mod mekaniske skader. En dekorativ rulle, der styrer kæden, giver mulighed for flydende regulering af risten, gryden eller wokens højde.
Det stabile stativ gør det muligt for brugerne at placere et produkt på enhver overflade, uanset om det er ens eller ikke. En yderligere fordel ved produktet er, at det hurtigt kan samles og adskilles såvel som let transporteres og opbevares, da stativets ben kan foldes i midten. Den solide struktur garanterer komfort og sikkerhed, mens du bruger produktet, og de smede elementer giver det et unikt og ægte originalt look. Det er vigtigt, at en spil er svejset fast på det ene ben på stativet. Det har et tandhjul, der blokerer det hængende produkt i enhver højde.
Takket være den konstante koordinering af kædeblokaden kan du sikkert bruge grillsættet uden at skulle frygte, at risten, gryden eller wok, der er fastgjort til kæden, pludselig kan glide ned.

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.