Webshop åben 24/7 – afsendes pakker dagligt! Leveringstid er 1-5 hverdage i nogen tilfælde kan levering af varer tage op til 14 dage.

Premium dyb bådfad “KONGO”

Tekniske specifikationer:
Diameter på Cook King ildskål: 85cm
Tykkelse af Cook King ildskål: ca. 3 mm
Samlet højde: ca. 55 cm
Vægt: ca. 22 kg
Materiale: naturstål

4.688,25 kr.

 

“HAND MADE” HØJ KVALITET AF PRODUKTET, LAVET I POLEN

Produkt beskrivelse:
Denne i af høj kvalitet er produceret i Europa. Ildskålen er en ideel løsning for alle dem, der værdsætter sikkerhed, mens de tænder ild. Den bærbare brandskål kan bruges på mange måder. Det kan være et praktisk sted at tænde ild, en bærbar grill, en varmekilde og en stilfuld belysning. Ildskålen er lavet af tykt stål med en tykkelse på ca. 3 mm. Den dybe skål forhindrer det brændende træ i at sprede sig, for eksempel i tilfælde af stærk vind.
Tre massive ben sikrer, at vores ildskål ikke svinger som tilsyneladende lignende billige kinesiske produkter. Takket være de håndtag, der er svejset på begge sider af skålen, kan produktet let flyttes fra et sted til et andet.
Vores ildskåle er lavet af rå stål; derfor kan deres farveskygge afvige fra det produkt, der er vist på fotografierne. Det er et naturligt træk ved stål, og det har ingen negativ indflydelse på produktets funktionalitet eller stabilitet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.